h1

Våren är påväg….

01 mars 2010

Helgen gick. Vi åkte. Nämligen ner till Skåneland för att studera om vi har hopp om någon sommar?

Svaret var positivt, videkissar och omfattande snösmältning kunde skådas i solens VÄRMANDE strålar! Härligt det finns hopp trots att det faller vita flingor utanför fönstret as we speak.

För några veckor sedan röntgades min vovve, och betyget blev C på höfterna, dvs. en B och en C = C. Det gör inget, han är älskad ändå och får fortsätta springa och busa som vanligt för att hålla musklerna i trim för att kompensera för dåliga gener, dock kommer han nog inte få komma till med nån snaskig tik trots hans idoga försök att spåra upp löptikar…sorry polaren men det blir inget fett på sylen för dig.

Däremot kan man alltid glädjas åt andra saker på bilden. Killen har stor pung vilket ju alltid går att stoltsera med, rejäla benmuskler och säg den tik som inte diggar snygga ben, och så har han en massa bajs i tarmen där han ligger och sover när bilden tas, och alla vet vi ju hur skönt det är att tömma när man är riktigt nödig. 🙂 🙂

För övrigt var röntenupplevelsen väldans skoj och personalen på Sundbybergs veterinärpraktik har en trygg hand med ens kära vovvar, massor av plus till er Annica och Emelie som får veterinärbesöken att bli roliga för husse, matte och pojkarna små. Allegro själv är nog dock lite besviken för när han var mitt uppe i popcorn studset och hälsade på Emelie så stack det till i nacken och det var konstigt, vad som var ännu konstigare var att svansen viftade som vanligt men kroppen hängde inte med. Allegro tycker helt enkelt inte om att vara full, han var oerhört besviken på att bli drogad och pep ynkligt när han vaknade och menade på att han haft världens snedtändning.

En intressant reflektion gjordes utöver allt med röntgen. Det sista som slutar fungera på en labrador är svansen, den viftar trots att labradoren är helt utslagen i övrigt. Det första som börjar fungera när labradoren vaknar är också svansen, vilket är skönt för då vet man att signalerna skickas från popcornen i huvudet längst bak i kroppen.

Röda pilar för att visa på bajs, pung och muskler! Allt en riktig man behöver hålla koll på...

Lämna en kommentar